Janey Logtmeijer Sik

freelance verpakkingsontwikkelaar

Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Industrieel Product Ontwerpen aan de Haagse Hogeschool, heb de post-HBO opleiding Topjaar Management gedaan en heb een aantal jaren daarna mijn NIMA-B diploma behaald. Ik ben een verpakkingsontwikkelaar met 20 jaar ervaring bij A-merk en private label fabrikanten.

Begonnen op inkoop heb ik mij bezig gehouden met het sourcen van verpakkingsmaterialen tegen de juiste condities en het trouble shooten binnen operations op verpakkingsgebied. Daarna heb ik binnen commercie meegewerkt aan conceptontwikkeling met verpakkings- en consumentenonderzoek.
De laatste jaren ben ik als verpakkingstechnoloog binnen R&D verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling en implementatie van verpakkingen met veelal een innovatief en onderscheidend karakter. Kerntaken waren ontwikkeling, optimalisatie en implementatie met focus op gebruiksgemak, duurzaamheid en kostenbesparing.

Verpakkingen maken het verschil!

Het is hét communicatiemiddel met de consument in het schap waarin binnen enkele secondes keuzes gemaakt worden. Daarnaast moet de primaire functie van de verpakking niet vergeten worden. De verpakking moet het product beschermen en het de juiste houdbaarheid meegeven. Van de fabriek tot bij de consument thuis.

Door mijn ervaring op zowel commercie, inkoop en R&D ben ik bekend met verschillende facetten van het verpakkingsvak. Ik weet de juiste paden te bewandelen, kan goed communiceren met verschillende partijen en weet de verwachtingen juist te managen. Zowel intern in een organisatie, als extern naar leveranciers en klanten.
Ik ben een enthousiaste teamplayer, denk in oplossingen en werk graag in projecten. In de driehoek van marketing, operations en sourcing ben ik op mijn best!

Get In Touch